V tretje gre rado, v našem primeru še bolje! Zato vam s ponosom predstavljamo tretjo edicijo migetalkanja, ki bo za migetalkanje po naše zelo zanimiva. Spet bomo podaljšali do 1. In spet bo hrana in pijača iz nahrbtnika. 😀 Za vse, ki se ne boste mogli udeležiti dogodka, pa pripravljamo live youtube stream!..
Naj predstavimo tiste, ki bodo naš večer naredili res magičen!

SPECIAL:

▲▲▲ RSN ▲▲▲ (Makedonija)
First time in Laško.
Predstavljamo vam enega najboljših makedonskih producetov in DJ-jev, ki bo zagotovo pričaral pravo festivalsko vzdušje, saj vas bo odpeljal na kakšenga izmed boiler roomov. Drogart so zanj zapisali: “RSN (MK) ali Bojan Georgievski je mlad producent techno elektronske glasbe, ki prihaja iz Makedonije. S svojimi elementi rad eksperimentira v smislu temačne ritmične vožnje že od šestnajstega leta starosti. Kot DJ se rad poveže s svojim občinstvom in jim ponudi svojevrstno glasbeno izkušnjo z mnogimi aplavzi, saj njegova sposobnost fine selekcije glasbe zmeraj znova preseneča.”

▼▼▼ IVANA LUGA ▼▼▼
Perspektiva slovenske elektronske glasbe! Seveda govorimo o vročekrvni rdečelaski, ki prihaja iz Maribora – seveda ena in edina Ivana Lugonjić, ki nas je vedno pustila sezute! 🙂 Knofe pa bo obračala v ritmih udarnega tehna.

▲▲▲ ALEX AGARA ▲▲▲
Odbita deklina, ki je ravno nasprotje stereotipnih vzvišenih Ljubljančank! Pa kaj to, še rola bolano :D. Kot pravi sama, je glasba pomembna za ustvarje dobrih odnosov, prijatelstev in spoštovanja!

▼▼▼ MAJKL M ▼▼▼
Prvi obraz na katerega pomislimo, ko govorimo o Hard Technu. Kaj lepšega napisati kot Majkla na lineup in kaj lepšega napisat Majkla, da zaključi 3 migetalnico.

Rezidenta:

– Lim Nylon
– Critical

▲▲▲ Milenko Vujasin ▲▲▲
Najlepša hvala za udeležbo na drugi ediciji migetalnicah, kjer sta nas z Žigom sezula! Hvala in Rispekt

Družba, mi se že veselimo, da se ponovno srečamo!
 IDEOLOGIJA
Kot veste, je to posebna ideja, ki ne bazira na principu party-ja, ampak gre za spodbujanje udejstovanja mladih na elektronskih scenah. Poleg samih dejavnic DJ-anja se bodo izvajale delavnice javnega nastopanja, snemanja, fotografiranja … Sprememb v primerjavi s prejšnjimi edicijami ne bo, le v nadgrajevanju samih delavnic, zato še vedno pozivamo, da se udeležite in morda tudi sami zapolnete kakšnega izmed terminov na migetalnicah!

Vljudno vabljeni na druženje, miganje in uživanje v nam vsem ljubi glasbi!

Doors: 17.30
First: 18.00
Off: 01.00

DJ’s, kdor od vas želi aktivno sodelovati ali pokazati še kaj drugega na teh dogodkih vljudno vabljen!

+ Prinesi svojo pijačo in hrano