V tokratni peti ediciji, že tradicionalnega Punk Rock Holiday Warm Up-a v Laškem, bomo gostili 4 odlične hardcore in punk rock bende bende. Tokrat bo headliner francoska hardcore/metal mašina IN OTHER CLIMES, na odru jim bodo pa družbo še delali laški In The Crossfire, mariborski hardcore prvaki Until Death in straight outta Tržič straight into your face punkerji Wasted Time. Dogajanje se bo pa pričelo že ob 14:00h na občinskem dvorišču, kjer bo potekal skate sešn in tekmovanje v preskakovanju bazena (mini ofc). Seveda bomo pa izžrebali nagrajenca, ki bo dobil celo tedensko karto za najboljši festival na svetu (ja!), Punk Rock Holiday!

**ŽREB KARTE ZA PUNK ROCK HOLIDAY 1.7**!
Kot že vsako let, bomo tudi tokrat izžrebali nagrajenca, ki bo dobil tedensko karto za Punk Rock Holiday. Pravila igra so ista kakor vsako leto: S plačilom vstopnine, boste dobili listek, na katerem bo številka. Enkrat med koncertom bo žrebanje. Če se izžrebana številka ujema z vašo številko, pomeni da ste srečnež in da se vidimo 7.8. 2017 na Punk Rock Holiday-u!

SKATE SEŠN
Tudi torkat bomo Warm Up štartali že precej bol zgodaj in sicer z dnevnim dogajanjem oz. SKATE SEŠNOM, ki vam ga bomo prirpavili v sodelovanju s športnim društvom VIŽDE. Sešn se bo pričel ob 14:00 in končal ob 20:00. Med samim sešnom bomo imeli odprti tudi šank, na katerem se bo dali dobiti tudi koktejle. Bo pa tudi tekmovanje v preskakovanju mini bazena čez kicker in brez, najboljšega seveda čaka nagrada.

Vstopnine za sešn ni!

VSTOPNINA: 5€ (koncert)