Morda veste, kaj je lansko leto rušilo zidove mesta Laško? Zagotovo veste, da je krivec za to Metaljot Raspaljot!

Najprej še enkrat hvala za odlično podporo in neverjetno atmosfero na lanski ediciji festivala METALJOT RASPALJOT open air! Festival je zaradi vas presegel prav vsa pričakovanja, tako da vam z navdušenjem sporočamo, da se tudi letos vidimo in sicer v petek 5. julija.

Letošnje leto namreč obeležujemo kar peto obletnico od začetka delovanja kolektiva Metaljot Raspaljot! Ekipo smo tako še okrepili, saj se društvu Šmocl pridružujeta še HOLE of METAL in SLO Metalheads. Naredili bomo vse, da Metaljot dvignemo na najvišjo raven!

Zdaj pa k tisti novički, ki jo vsi nestrpno pričakujemo!

Vas zanima, kdo letos trga Metaljot?!

Verjeli ali ne, prvi potrjen band za Metaljot Raspaljot – open air festival 2019 je POMARANĆA! Pomaranča je prvi slovenski metal band in tudi na prostoru bivše Jugoslavije veljajo za eno največjih rock/heavy metal skupin sploh. Tokrat ne gre zamuditi edinstvene priložnosti, saj bomo priča ekskluzivnem nastopu Pomaranče ob 40- letnici banda!

Poleg POMARANČE  pa sta bili za Metaljot Raspaljot – open air festival 2019 potrjeni še dve odlični zasedbi. Prvi so legendarni srbski black metalci The Stone, drugi pa so ljubljanska heavy metal senzacija SkyEye Band!

»Last but not least«, na odru se nam bo pridružila še ena slovenska black metal zasedba Cvinger!

 

Za ostale novičke seveda še naprej spremljajte naš Facebook page: https://www.facebook.com/smoclasko/?epa=SEARCH_BOX!

Kaj pa karte?

PREDPRODAJA VSTOPNIC!

Do 31. maja (vključno s tem dnem) oz. do razprodaje je na voljo omejeno število (100) festivalskih vstopnic, po ceni 22€, ki pa bodo skoraj gotovo razprodane. Nakup je možen preko spletnega sistema www.olaii.com (Maestro, Visa, Mastercard, mBills), fizičen nakup pa je možen na vseh bencinskih servisih OMV in v vseh trafikah 3DVA!

Se še vedno sprašujejte, kaj je razlog, da se nam pridružite?

  • odlična ponudba craft in lager piv

  • streha nad celotnim prizoriščem (vreme, ne odloča o obisku!)

  • odlične povezave vlakov pred in po koncertu

  • nora ponudba koktailov in žganih pijač

  • SUPER EKIPA ŠMOCLA, KI SKRBI, DA BO VSE TIP TOP!

 

Se vidimo, STAY TUNED!